Събития по проект “Идеи в действие”

На 14.09.2018 г. започна анкетирането на желаещите да се включат в проект “Идеи в действие”.

Всеки, който желае да се включи може да ни потърси на указаните зали, графици и телефони за връзка, които можете да намерите на страницата на проекта.

На 18 септември се проведе информационно събитие по проекта, което беше част от организираната Младежка трудова борса от Дирекция “Бюро по труда” гр. Кюстендил.

Следващите събития, на които можете да научите за проекта са:

На 26.09.2018 г. от 10:00 часа в МКИЦ Европа /Младежки дом/ в гр. Радомир по време на Младежка трудова борса, организирана от Дирекция “БТ” гр. Перник ще представим информация за проект “Идеи в действие”.

На 26.09.2018 г. от 11:00 часа във Военен клуб Благоевград на ул. Иван Вазов №7 в гр. Благоевград по време на Трудова борса, организирана от Дирекция “Регионална служба по заетостта” и Дирекция “Бюро по труда” гр. Благоевград ще представим информация за проект “Идеи в действие”.

На 27.09.2018 г. от 10:00 часа в ще представим информация за проект “Идеи в действие”. ще се проведе Трудова борса, организирана от ще представим информация за проект “Идеи в действие”., на която ще представим информация за проект “Идеи в действие”.

На 27.09.2018 г. от 10:00 часа в Общинска библиотека на бул. София №13 в гр. Елин Пелин с любезното съдействие на Дирекция “Бюро по труда” Ихтиман, филиал Елин Пелин, ще проведем Информационен ден по проект “Идеи в действие”.

ЗАПОВЯДАЙТЕ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *