Езикови Курсове

Чужди езици

Курсове по чужди езици

Изучаването на чужд език може да се сравни с отварянето на една врата към нов свят. Колкото повече езици учим, толкова повече врати отваряме към светове, които не познаваме. Езикът е това, което ни помага да опознаем новия свят, да опознаем хората, традициите и обичаите, културата и вярата. Когато го сторим, запазваме този свят в сърцето си. 

От личен опит мога да споделя, че ученето на езици на бюро трудно ми се отдава. Също така намирането на подходящо време за учене на думи и уроци особено в прекрасните слънчеви дни ми се струва почти непосилно. Но като се замисля, че ще посетя Сицилия и няма нищо да разбера за сицилианската мафия от местните жители, или няма да успея да попитам учениците, облечени в еднакви униформи от местно училище в Кордоба, кога изучават интегралите по математика или поседналите на сянка испанки - какво е наименованието на прекрасния розово-цикламен храст, висящ от всеки балкон.

Е, струва си да опитам, дори за да отговоря на качилия се по бяла риза под връх Вихрен руски турист, кой точно е върхът.

Затова ми се иска да Ви предложа всички езици на света. Но да започнем стъпка по стъпка.

 Английски език    Знамето на Великобритания, наричано Юниън Джак
Съотношение на страните: 1:2

 Немски език         Image result for немско знаме

 Френски език         Image result for френсо знаме

 Италиански език  Image result for италианско знаме 

 Испански език       Image result for испанско знаме оригинал

 Руски език               Image result for руско знаме оригинал

Китайски език        

Имате въпрос?